.
Holistische Therapie & Coaching

‘We zijn altijd onderweg. 

Op weg vult onze reistas zich met alles wat er op ons pad komt. Bewust en onbewust.’


Zo is het leven en die reistas hoort nu eenmaal bij ons. We hebben er allemaal één. Als hij zwaar voelt, kun je hem op de grond gooien, hard wegrennen met het idee dat het weg is en het allemaal weer even wat lichter lijkt. Je kunt ook stoppen met wandelen en met een machteloos gevoel op je reistas gaan zitten. Of je zet er juist een tandje bij en loopt stug door. Er is geen goede of slechte manier. Er is geen oordeel. Het is zoals het is en iedereen heeft daarin een ander mechanisme. 


Over holisme

Een holistische benadering gaat er vanuit dat alles in samenhang is met elkaar. Je kijkt naar jezelf als mens in z’n totaliteit en als onderdeel van het grote geheel.


MEER WETENComplimenten van cliënten

'Agnes, jij bent zo een fijne gesprekspartner, een mooi mens. Mensen voelen zich veilig bij jou, dat heb ik ook. Je geeft mooie adviezen, waar ik echt wat mee kan. Daarnaast blijf jij rustig en kalm, waardoor ik van binnen ook rust ervaar wanneer ik bij jou ben. En je geeft mij ook het gevoel dat je écht naar mij luistert. Dankjewel dat ik zoveel van je mag leren.'

Manisha

 

Wat is jouw mechanisme?

Soms worden we abrupt gestopt en kunnen we niet anders dan onze reistas openen en noodgedwongen onderzoeken wat er in zit. Wat je doet met de inhoud, bepaal jij. Het zijn puzzelstukjes. Niets meer en niets minder. Die goed gevulde reistas hoort nu eenmaal bij je. Dat is een vaststaand gegeven. Hoe jij ermee omgaat, díe keuze is aan jou.


MEER WETEN


Certificering en Registratie

Als therapeut ben ik lid van CAT,  een multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten.

Daarnaast voldoe ik als alternatief genezer aan de Wkkgz -Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg-. De wet waarborgt dat cliënten kunnen vertrouwen op goede zorg en een goede, snelle en laagdrempelige afhandeling van klachten.

Voor meer informatie kun je klikken op de iconen.

Locatie

De praktijk is goed bereikbaar met de fiets, het OV en dichtbij parkeren kan in de Prinsenhofgarage of Phoenixgarage.
De praktijk is gevestigd in Delftstede aan de Phoenixstraat 66 in Delft. Kamer 100. Dit voormalig ziekenhuis uit 1937 is nu in gebruik als verzamelpand voor veel dienstverlenende bedrijven.