.
Holistische Therapie & Coaching

‘Als het leven je een spiegel voorhoudt, 

kijk je er dan ook in?’


Maatwerk

Naast cognitieve therapie kunnen ook de onderstaande methoden worden ingezet. Je hoeft geen keuze te maken. Het zijn de tools die intuïtief aan bod kunnen komen tijdens onze sessie. 

Jij bent daarbij altijd in de lead.  

Intuïtief Systemisch Werk 

Intuïtief Systemisch Werk is een manier om helderheid te verkrijgen in zichtbare en onzichtbare dynamieken, patronen en mechanismen. Dit helpt om je bewust te worden van de belemmeringen of terugkerende gedragspatronen die je in jouw leven tegenkomt.

NLP

NLP, Neuro Linguistisch Programmeren, is een methode waarmee je leert en ervaart waarom je de dingen doet zoals je ze doet en wat voor effect dat heeft op jezelf en in verhouding tot anderen. Je kunt hiermee ontdekken wat de invloed is van taal en communicatie op onbewuste breinprocessen.

Reiki

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Met Reiki wordt het zelf helend vermogen gestimuleerd. Het is een methode waarbij met de handen wordt gewerkt en waarbij het lichaam met levensenergie wordt behandeld.

De Sedona Methode 

De Sedona Methode is ontwikkeld door de Amerikaan Lester Levenson en is een ‘simpele’ manier om beperkende gedachten en gevoelens los te laten. Reiki biedt daarbij ondersteuning.

Creatieve werkvormen

Creatieve werkvormen, zoals een gedicht schrijven of moodboard maken, [iets met ‘van je afschrijven’ of ‘je gedachten gestalte geven’?] kunnen worden ingezet wanneer dit passend voor jou is. 


TARIEVEN

Complimenten van cliënten

'Dank je wel voor het helpen planten, waterwegen en opkweken van mijn bloemenzaadjes. Er mogen steeds meer kleuren in mijn ‘boeket’ komen.'

Katja

De 3 A’s van Agnes

 Aandacht

Met aandacht naar de kern. 
Alles mag er zijn.

 Aanvaarden

Je kijkt aan wat er is. 

Zonder oordeel. Dat geeft rust.

 Antwoord

Alle antwoorden zitten in jou. Dat ervaren, genereert energie!

Lichtpuntjes

Onderweg zullen we ook regelmatig even terugkijken zodat je je ervan bewust bent welke successen je al hebt geboekt, want die vergeten we doorgaans snel. 

Daarnaast benoemen we jouw lichtpuntjes van het moment, want die zijn er altijd. Echt waar.