.
Holistische Therapie & Coaching

Een investering in jezelf is de meest waardevaste investering.

Persoonlijk contact is het uitgangspunt bij elke sessie. Lukt het niet om naar de praktijk te komen, dan behoort een telefonische of online consult ook tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend zijn de toe te passen tools afhankelijk van de wijze waarop wij met elkaar afspreken.

Als je een afspraak wilt, sta je waarschijnlijk op een kruispunt, voel je een belemmering, ervaar je een klacht, heb je een behoefte. Omdat het leven een proces is volstaat een losse afspraak vooral als ijkpunt, als APK-moment. Daarom bied ik je pakketten aan, waarmee je in jezelf investeert en wat tot doel heeft duurzame stappen vooruit te maken. 

De keuze is altijd aan jou.


Tarieven
Per 01-01-2024 is mijn uurtarief € 97

 – inclusief BTW voor particulieren/ excl. 21% BTW voor ondernemers.

OPTIE I

 5 afspraken 

€ 444

>Te besteden binnen 1/2 jaar

OPTIE II

 10 afspraken 

€ 885

 >Te besteden binnen 1 jaar

OPTIE III

Los consult 

€ 97 per uur Betaling

Elke Optie betaal je voorafgaand aan de afspraak. Bij Optie I en II is dat het totaal bedrag voorafgaand aan de eerste afspraak. Een los consult betaal je ook voorafgaand aan onze afspraak door het bedrag zelf over te maken of door middel van een betaalverzoek. 


Annuleringsvoorwaarden 

Gemaakte afspraken kunnen telefonisch tot 24 uur van tevoren kosteloos worden verplaatst. Bij annulering binnen 24 uur of het niet verschijnen op de afspraak wordt de gereserveerde tijd voor de behandeling of het consult in rekening gebracht. Dit geldt ook bij overmacht, hoe oneerlijk het ook voelt.

In de hal bij de praktijkruimte is wachtruimte waar je van tevoren kunt plaatsnemen. Ik kom je halen op de afgesproken tijd.

Praktisch

De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 – 17:00 uur. 

Spoedbehandelingen en consulten in de avonduren zijn in overleg.


Complimenten van cliënten

'Mijn dankbaarheid is groot dat jij er bent. Een goed karakter en een hart van goud zijn van grote waarde.'

Ahmet

Algemene voorwaarden en Privacyverklaring

Lees hier de Algemene voorwaarden en de Privacyverklaring.