.
Holistische Therapie & Coaching

Mijn verhaal, jouw verhaal. 

Het is een 'ongoing process'.

Delft is waar ik woon en werk. Elke keer als ik door de Delftse binnenstad fiets of loop ben ik zo blij. Het is echt mijn stadje, niet te groot, niet te klein, het is de plek waar ik me thuis voel. Een onderdeel van mijn verhaal.

Mijn verhaal

 


Heel lang ‘schreef’ ik niet mijn eigen verhaal maar leefde ik het leven zoals ik dacht dat het van me verwacht werd. Het leven overkwam me in plaats van dat ik zelf de regie in handen nam. Ik brandde op. Big time. Een burn-out. En nog een keer. Of was het misschien één hele lange? Ik heb heel wat afgezocht in mijn leven, had veel vragen, voelde intuïtief veel en voelde me ook altijd ‘anders’. Je kunt je blijkbaar heel eenzaam voelen, zelfs met mensen om je heen. Nog niet eens zo lang geleden kwam ik erachter dat die gevoeligheid in mij een naam heeft. Ik hou niet van labels of hokjes maar ben blij dat ik nu begrijp wat hoogsensitiviteit inhoudt. Het helpt me om beter voor mijzelf te zorgen.

In 2015 ben ik gescheiden met alle gevolgen van dien. Wederom een grote levensveranderende gebeurtenis. Opnieuw een kruispunt. Een onoverzichtelijk kruispunt. Wat ik leerde is dat je zelf alle antwoorden hebt maar dat je soms wel iemand nodig hebt die zonder oordeel naar je luistert en je de juiste vragen stelt of je de nodige inzichten geeft. Dat is waarmee ik zelf graag van waarde ben voor een ander. Ik ken het donker en daardoor juist ook het licht. Niet is voor niets.

Op mijn reis heb ik een verscheidenheid aan werkervaring opgedaan en verschillende opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd, o.a. op het gebied van marketing & communicatie, styling & vormgeving, NLP, systemisch werk (familieopstellingen), loopbaanbegeleiding, re-integratie, holistische therapie, spirituele stervensbegeleiding en verschillende vormen van energetische heling (o.a. Reiki). Ik heb diverse inwijdingen ontvangen en verdiep mij op dit moment in de Germaanse Geneeskunde. 

Een diep gevoel van dankbaarheid is wat ik ervaar, voor hetgeen ik elke dag weer leer.