.
Holistische Therapie & Coaching

Mijn verhaal, jouw verhaal. Het is een 'ongoing process'.

Delft is waar ik woon en werk. Elke keer als ik door de Delftse binnenstad fiets of loop ben ik zo blij. Het is echt mijn stadje, niet te groot, niet te klein, het is de plek waar ik me thuis voel. Een onderdeel van mijn verhaal.

Mijn verhaal

 


Heel lang ‘schreef’ ik niet mijn eigen verhaal maar leefde ik het leven zoals ik dacht dat het van me verwacht werd. Het leven overkwam me in plaats van dat ik zelf de regie in handen nam. Ik brandde op. Big time. Een burn-out. En nog een keer. Of was het misschien één hele lange? Ik heb heel wat afgezocht in mijn leven, had veel vragen, voelde intuïtief veel en voelde me ook altijd ‘anders’. Je kunt je blijkbaar heel eenzaam voelen, zelfs met mensen om je heen. Nog niet eens zo lang geleden kwam ik erachter dat die gevoeligheid in mij een naam heeft. Ik hou niet van labels of hokjes maar ben blij dat ik nu begrijp wat hoogsensitiviteit inhoudt. Het helpt me om beter voor mijzelf te zorgen.

In 2015 ben ik gescheiden met alle gevolgen van dien. Wederom een grote levensveranderende gebeurtenis. Opnieuw een kruispunt. Een onoverzichtelijk kruispunt. Ik ken het donker en daardoor juist ook het licht. Niet is voor niets.

Wat ik leerde is dat je zelf alle antwoorden hebt maar dat je soms wel iemand nodig hebt die zonder oordeel naar je luistert en je de juiste vragen stelt. Dat is waarmee ik zelf graag van waarde ben voor een ander. Op mijn reis heb ik een verscheidenheid aan werkervaring opgedaan en diverse opleidingen en trainingen gevolgd, o.a. op het gebied van marketing & communicatie, styling & vormgeving, NLP en Systemisch werk. Maar mijn allergrootste les is het leven zelf. Ik leer net als jij, elke dag.